Bij iedere bestelling vermelden wij de verwachte leveringstermijn op uw bestelbon. Wij verwittigen u van zodra uw meubelen in ons magazijn toegekomen zijn.  
Alles wordt in zelfbouwpakketten geleverd, om het transport voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Maar doet u liever beroep op onze transport- en leveringsservice?
Dat kan uiteraard ook. Wij zetten de mogelijkheden even voor u op een rijtje.

  1. U haalt uw meubelen zelf op. Indien nodig, kan u gratis beroep doen op onze aanhangwagen om uw meubelen te vervoeren (mits een waarborg die u terugkrijgt bij het inleveren van de aanhangwagen). Tijdig reserveren is de boodschap. Zo bent u zeker dat de aanhangwagen aanwezig is op het ogenblik dat u de aanhangwagen wenst te gebruiken.
  2. U kan uw meubelen aan huis laten leveren. Hierbij staat u ofwel zelf in voor het monteren van de meubelen ofwel laat u de montage volledig aan ons over. In beide gevallen rekenen wij transportkosten aan en in het laatste geval ook montagekosten.  Het bedrag van transport is afhankelijk van waar u woont en de montagekosten zijn afhankelijk van het meubel dat u gekocht heeft. Zowel transportkosten als montagekosten worden samen bij het opstellen van de bestelbon besproken. 

Kiest u ervoor om de meubelen door ons te laten leveren, dan verwittigen wij u enkele dagen vóór de levering via brief over de exacte leveringsdatum. Kan u op deze dag niet aanwezig zijn, dan vragen wij u ons zo snel mogelijk te contacteren op het nummer +32(0)11 730 184. Dan kiezen wij samen met u een nieuwe datum.
De dag voor de levering of de dag zelf kan u ons altijd telefonisch contacteren om een indicatie te krijgen van het tijdstip dat wij bij u komen leveren. U kan hiervoor eveneens terecht op het nummer +32(0)11 730 184
Kunnen wij de vooropgestelde leveringsdatum niet meer garanderen omwille van onvoorziene omstandigheden of externe factoren waar wij geen invloed op hebben, verwittigen wij u uiteraard zo snel mogelijk.

 

Praktisch

Een levering op de 1ste of 2de verdieping, kan perfect via de laadklep van onze vrachtwagen. Voor leveringen vanaf de 3de verdieping zijn wij genoodzaakt een liftwagen in te schakelen. Wij vragen hier voor een eenmalige vergoeding van € 125.
Als u twijfelt, neem tijdig contact met ons op zodat we een vlotte levering kunnen garanderen. Wij vragen u vriendelijk om voldoende parkeerplaatsen te voorzien om onze vrachtwagen en/of liftwagen te parkeren. 4 parkeerplaatsen, wat ongeveer overeenkomt met 20m, is voldoende.
Woont u in een buurt waar er geen garantie is op een parkeerplek (bijvoorbeeld centrum), vergeet dan niet tijdig de parkeerborden aan te vragen bij de gemeente of politie.