Bij het opmaken van de bestelbon, wordt altijd een voorschot gevraagd. Bij afhaling of levering van uw meubelen kan het resterende bedrag op verschillende manieren afgerekend worden. 

 1. Contant
  U kan tot €3000 contant betalen, dit is het wettelijk maximum bedrag.
 2. Overschrijving
  Als u een overschrijving verkiest boven contant geld, kan dat perfect. U moet er enkel rekening mee houden de overschrijving 5 werkdagen voor de afhaling of levering te doen, zodat de betaling op de dag van de afhaling of levering effectief op onze rekening staat.
 3. Bankcheque
  U kan ook betalen met een gecertificeerde cheque op naam van De Prijzenklopper NV, met vermelding van het nog te betalen bedrag.
 4.  Betaalkaart
 5. Maandbetaling (Let op, geld lenen kost ook geld)
  Kredietvorm: De Prijzenklopper treedt op als kredietbemiddelaar. Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V
  Representatief voorbeeld:
  Voor een lening op afbetaling van 1.400 EUR met een looptijd van 24 maanden is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 12,50%, de vaste debetrentevoet 12,50%, de maandaflossing 65,79 EUR en het totaal terug te betalen bedrag 1.578,96 EUR.
  Kredietvorm: lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance, kredietgever. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Heyfurn – De Prijzenklopper, Peerderbaan 135, 3940 Hechtel. Informeer bij de winkeluitbater naar de voorwaarden.
  Let op, geld lenen kost ook geld.

Zowel in onze toonzalen als in onze vrachtwagens is een mobiel betaalapparaat aanwezig. U kan dus perfect op een veilige manier betalen met uw betaalkaart. Wij aanvaarden ook Nederlandse pinpassen met Maestro functie.
Enkele aandachtspuntjes waarmee u rekening dient te houden:

 1. Check op voorhand of er voldoende saldo staat op de bank- of girorekening waarvan het bedrag wordt afgeschreven.
 2. Informeer tijdig bij uw bankinstelling welk persoonlijk bestedingslimiet u heeft.