Bij het opmaken van de bestelbon, wordt altijd een voorschot gevraagd. Dankzij het Benelux solidariteitsfonds waarbij De Prijzenklopper is aangesloten, wordt dit voorschot in geval van faillissement verzekerd tot 25% van het aankoopbedrag. Bij afhaling of levering van uw meubelen kan het resterende bedrag op verschillende manieren afgerekend worden. 

 1. Contant
  U kan het resterende bedrag contant betalen.
 2. Overschrijving
  Als u een overschrijving verkiest boven contant geld, kan dat perfect. U moet er enkel rekening mee houden de overschrijving 5 werkdagen voor de afhaling of levering te doen, zodat de betaling op de dag van de afhaling of levering effectief op onze rekening staat.
 3. Bankcheque
  U kan ook betalen met een gecertificeerde cheque op naam van De Prijzenklopper NV, met vermelding van het nog te betalen bedrag.
 4.  Betaalkaart
 5. Maandbetaling (Let op: geld lenen kost ook geld)
  Kredietvorm: lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V

Zowel in onze toonzalen als in onze vrachtwagens is een mobiel betaalapparaat aanwezig. U kan dus perfect op een veilige manier betalen met uw betaalkaart. Voor leveringen in België aanvaarden wij ook Nederlandse pinpassen met Maestro functie.
Enkele aandachtspuntjes waarmee u rekening dient te houden:

 1. Check op voorhand of er voldoende saldo staat op de bank-of girorekening waarvan het bedrag wordt afgeschreven.
 2. Informeer tijdig bij uw bankinstelling welk persoonlijk bestedingslimiet u heeft. Bij de meeste Belgische banken bedraagt dit €2500 gespreid over een periode van 7 dagen.

Bij Nederlandse banken is de limiet echter vastgesteld op €500. Als u dus wilt pinnen en

 1. het te betalen voorschot hoger ligt dan €500, kan u het resterende bedrag ook contant betalen. 
 2. het restbedrag hoger ligt dan €500, kan u ook contant betalen (ter plaatse aan de chauffeurs of enkele dagen voor levering in de toonzaal). 

In beide gevallen kan u ook aan uw bankinstelling vragen om de bestedingslimiet te verhogen.